Java security ændring til Netmorf

I det følgende vil du se en række steps, du skal igennem for at køre Netmorf (Java) under Windows. De anvendte screenshots er ret store, så du får sikkert brug for at scrolle lidt fra side til side for at få det hele med. Først skal du have fat i Windows' Kontrolpanel!

Step 1

Når Kontrolpanel kører, skal du i øverste højre hjørne søge efter Java. Herefter vil du se noget i retningen af figuren nedenfor:

Java search

Step 2

Du klikker herefter på Java (32-bit) ikonet helt til venstre - kaffekoppen og ser:

Java control

Step 3

Nu klikker du på den 4. tab helt foroven - den der hedder Security og ser:

Security

Step 4

Bemærk at Security Level her står på Very High. Hvis det ikke er tilfældet for dig, så sæt den alligevel til Very High - bare for en "sikkerheds skyld". Du klikker på Edit Site List...-knappen og ser:

Empty list

Step 5

Klik på Add-knappen og bemærk på figuren nedenfor, at der nu er en tom linie, hvor du kan tilføje et site, som du stoler på!

Add site

Step 6

I den tomme linie indtaster du "http://monicairene.dk/" (uden citationstegn) og klikker på Enter-tasten, og svarer OK.

Site list

Step 7

Nu får du en advarsel, om du alligevel vil godkende monicairene.dk som troværdig:

Continue

Her svarer du Continue, og så er der ikke mere at sætte op! Du skal sikkert svare OK et par gange, men derefter kan du roligt forlade Kontrolpanel. Step 1-7 skal heldigvis kun udføres én gang per computer.

Step 8 (det sidste!)

Sidste step er at kontrollere, at tingene fungerer. Du starter Netmorf op i en browser, som du plejer og får sikkert en advarsel som den vist nedenfor:

Allow

Du klikker nederst på "I accept the risk..." og derefter på Run-knappen. Netmorf burde nu køre. Desværre er man nødt til at gentage Step 8 hver gang man vil bruge Netmorf, men det er bedre end ingenting.